Meer over Go4Golf Reizen

Go4Golf Reizen TeamOns programma wordt uitgebreid naar meer golfbestemmingen binnen Europa en op andere continenten. Ook autovakanties naar de ons omringende landen komen in ons reisassortiment. We zijn druk bezig om de website aan te passen, maar het zal nog wel even duren voordat alles hierop staat. Mocht u interesse hebben in een andere bestemming of specifieke accommodatie, vraag er dan gerust naar. Vrijwel alles is mogelijk, zo ook bijvoorbeeld losse greenfees, golfset huur, huurauto’s, etc.

Behalve de golfbestemmingen is ook ons team uitgebreid. Daarvoor is ons kantoor verhuisd naar Rijsbergen en kan het zijn dat u naast ons ook contact hebt met één van onze andere deskundige medewerkers. U kunt natuurlijk ook altijd naar ons specifiek vragen als u dat prettiger vind.
Offertes, bevestigingen, facturen, betalingssysteem, etc. gaan er anders uitzien dan u tot nu toe gewend was omdat dit soort dingen meer geautomatiseerd worden.

Door al deze veranderingen kunnen wij ons bezighouden met de eerste contacten voor maatwerk en advies en komt er voor ons tijd vrij voor het begeleiden van meer buitenlands golftoernooien en buitenlands groepsreizen zonder wedstrijdelement.
Niet in de laatste plaats komt er voor ons, Peter & Bernadette, na 45 jaar continudienst tijd vrij voor meer ontspanning.

Zoals u van ons gewend bent, staat ons Go4Golf Team voor u klaar om u van scherpe aanbiedingen te voorzien en deskundig advies indien u dat wenst.

Met vriendelijke groet,
Bernadette & Peter