Go4Golf

Met Go4Golf hebben wij ons gespecialiseerd in drie soorten golfvakanties

  • golfvakanties op maat voor individuele golfers
  • golfvakanties op maat voor kleine en grote groepen, van een clubje golfvrienden tot competitieteams
  • toernooireizen met open inschrijving en persoonlijke wedstrijd- en reisleiding

Voor alle reizen geldt dat flexibele reisduur mogelijk is. Van 3 dagen tot 3 weken of langer. Op basis van het gewenste aantal overnachtingen, green fees en individuele wensen zorgt Go4Golf voor een mooie, scherp geprijsde golfreis.

Onze bestemmingen in Portugal, Spanje en Turkije zijn dagelijks bereikbaar met de vluchten van low cost airlines zoals Arke Fly, Ryanair, Transavia. Vanaf regionale luchthavens en internationale airports zoals Schiphol en, net over de grens Weeze, Düsseldorf en Brussel.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen zijn we kind aan huis op alle golfbanen en hotels die in ons programma staan. Regelmatig spelen we op de banen en bezoeken we de hotels om eerlijk en persoonlijk advies te kunnen geven.
Als golfspecialist willen we tegemoet komen aan de wensen van verschillende smaken. Van eenvoudige, maar zeer gezellige driesterrenhotels tot de meest luxueuze vijfsterren resorts. Van intensieve golfarrangementen voor competitieteams tot relaxte vakanties met golf & wellness & cultuur voor individuele golfreizigers.

De kracht van Go4golf is het persoonlijke, telefonische reisadvies. Overdag en ’s avonds. Ook in het weekend. Als u met golfvrienden om tafel zit, dan kunt u met ons bellen,

Sportieve groet,

Bernapet

 

 

 

 

 

 

 

De flight van Go4Golf
Peter van Pelt en Bernadette Callewaert