Golfvakanties Madeira

Golfvakanties Madeira

Things to do - general

De prachtige natuur op dit eiland is uniek. Het is geen bestemming voor een paar dagen. Het is aan te bevelen om er met de auto op uit te trekken en de mooie kustplaatsjes te bezoeken. Vergeet niet te golfen op de 2 prachtige golfbanen. Bezoek Porto Santo voor één of meerdere dagen, voor de prachtige stranden en waar de golfbaan van Ballesteros ligt te wachten op meer bezoekers.

Door de grote keuze aan accommodaties hebben wij een selectie gemaakt voor de volgende pakketten waarbij gelet is op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Meer of minder nachten en meer of minder golfbanen is altijd mogelijk. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u. Voor andere accommodaties en of golfbanen maken wij ook graag een aantrekkelijke aanbieding voor u!

Casa Velha do Palheiro

Casa Velha do Palheiro

Portugal, Golfvakanties Madeira
Prijs v.a.
Dit zeer charmante hotel dateert uit het begin van de 19e eeuw. Het hotel heeft slechts 37 kamers, er is een groot buitenzwembad, een heerlijke Spa, een zeer goed restaurant en in 10 minuten rijden bent u in het centrum van Funchal. Het ligt op een mooie rustige locatie in de heuvels bij de beroemde Meer

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no car rental offers at this location at the moment.