Costa de la Luz, Spanje

Costa de la Luz

Things to do - general

Hanos RvT hanos

De Costa de la Luz (Nederlands: Kust van het Licht) is de Atlantische kust van Andalusië. De kust strekt zich uit van Tarifa in het zuidoosten tot de grens van Portugal in het noordwesten en omvat de provincies van Cádiz en Huelva. De kust dankt zijn naam aan het felle zonlicht (meer dan 3000 zonuren per jaar) dat weerkaatst op de oceaan en de witte zandstranden. De Costa de la Luz is een populaire vakantiebestemming bij Spanjaarden en trekt de laatste jaren ook steeds meer buitenlandse toeristen, maar heeft zijn authentieke Andalusische karakter nog grotendeels bewaard.

De belangrijkste steden, dorpen en toeristische trekpleisters aan de Costa de la Luz zijn (van noordwest naar zuidoost): Ayamonte, Isla Cristina, Lepe, El Portil, Huelva, Punta Umbría, Matalascañas, Sanlúcar de Barrameda, Chipiona, Jerez de la Frontera, El Puerto de Santa María, Cádiz, Chiclana de la Frontera, Conil de la Frontera, Vejer de la Frontera, Los Caños de Meca, Zahara de los Atunes, Bolonia en Tarifa.

 

 

Bellavista Golf Club, Costa de la Luz

Technische gegevens
Holes / Par18 / 70
BebouwingJa
GlooiendJa
UitdagingWeinig
Kwaliteit

Bellavista is de oudste 18 holes golfbaan in de Costa de la Luz West. Leuke baan om te spelen als afwisseling op de andere banen in deze regio.

El Rompido Noord & Zuid, Costa de la Luz

Technische gegevens
Holes / Par27 / 71
BebouwingNee
GlooiendWeinig
UitdagingGemiddeld
KwaliteitGemiddeld

El Rompido Zuid & Noord zijn twee 18 holes golfbanen, gelegen aan weerszijden van hotel El Rompido. Gelegen in een bijzonder stille omgeving kunt u genieten op deze twee, van elkaar verschillende, banen.

 

Islantilla Golf, Costa de la Luz

Technische gegevens
Holes / Par18 / 70
Bebouwing
Glooiend
Uitdaging
Kwaliteit

De Palmares golfbaan, ontworpen door Robert Trent Jones, is een van de mooiste golfbanen in de Algarve. Vanaf bijna alle 27 holes heeft u vanaf verschillende hoogtes een prachtig uitzicht op de Altlantische Oceaan. De baan is van bijzonder goede kwaliteit, elke hole is uitdagend en wij adviseren u minstens 2 (voordeligere) rondes op deze baan te spelen. Geweldige baan. Het uitzicht vanaf het (nog oude) clubhuis is uniek.

El Rompido Golf Resort, Costa de la Luz

El Rompido Golf Resort, Costa de la Luz

Spanje, Costa de la Luz
Prijs v.a.
Dit comfortabele vijf sterren hotel ligt in een beschermd natuurgebied met veel pijnboom bossen en wordt omringd door twee mooie golfbanen: El Rompido Zuid en Noord. Het enige dorpje in de omgeving is het kleine vissersdorpje El Rompido waar slechts enkele restaurantjes te vinden zijn. In de omgevin Meer
Islantilla Golf Resort, Costa de la Luz, Spanje

Islantilla Golf Resort, Costa de la Luz, Spanje

Spanje, Costa de la Luz
Prijs v.a.
Dit golfhotel ligt direct aan de eigen 27-holes golfbaan. Het brede zandstrand ligt op ca. 800m waar het het hotel een eigen beachclub heeft (alleen in de zomer geopend). In de directe omgeving vindt u andere golfbanen zoals Castro Marim en Quinta do Vale (net over de Spaans/Portugese grens), Bellav Meer

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no car rental offers at this location at the moment.